Duos & liveband

Rice n’ Beans är ett musik- och eventprojekt grundat av Spencer Strandh och Simon Monserrat. Livemusik till bröllop, fester, företagsevent och för krogvärlden. På repertoaren hålls igenkänningsfaktorn högt (covers inom pop, rock, svenska hits etc.), allt med en skön rytmik och gärna en ”Latin Touch” på låtarna. Rice n’ Beans är i grunden en duokonstellation som kan utökas till trio, kvartett, kvintett etc. Den musikaliska bredden gör att ensemblen anpassar sig efter evenemangets nisch; till exempel svensk sommar med allsångshits och partyklassiker eller karibiskt med latinamerikansk musik och reggae.

The Spencer Experience är en duo som spelar rockklassiker, pophits, ett gäng country- och blueslåtar samt det som publiken önskar. Med Spencer på sång och akustisk gitarr spelar han ihop med en sologitarrist. Konceptet passar särskilt bra i pub- och restaurangmiljö.

Duos, coverband, liveband, partyband till bröllop, företagsevent, konferenser och krogar samt kryssningar. Liveband i Enköping och Mälardalen. Mingelmusik och dans.