Tjänster

Spencer – Musician & Entertainer

Entertainern och trubaduren Spencer Strandh spelar en skön blandning av musik, från en bred repertoar. Oförglömliga pop/rock-låtar, ett urval svenska låtar samt lite modernare hits m.m.

Med sång och akustisk gitarr spelar han på fester, företagsevent, bröllop, pubar och ombord på kryssningar. Publikkontakt och hög stämning (100 % party) står i centrum för såväl svensk som internationell publik!

Spencer är en flexibel underhållare som vid större fester med dans kan spela med tracks och sedan styra musiken under festens sista del. Han håller också i en music quiz om så önskas. Spencer spelar därtill gärna ihop med andra musiker i konstellationer som han formar.

Komplett ljudsystem med tillhörande ljus finns, vilket ger en helhetslösning för just ditt event – utgår från Enköping.

Spencer spelar som trubadur i bland annat Västerås, Uppsala, Stockholm, Eskilstuna, Strängnäs, Örebro, Dalarna och på Åland.

Övriga tjänster och projekt

Vi har samarbeten inom dekoration av lokaler och miljöer för fester och bröllop.  Till exempel stolsöverdrag, dukning och blomsterarrangemang.

Strandh Event löser också frågan om catering för en kulinarisk och oförglömlig fest. Temamenyer såsom italienskt, asiatiskt, latinamerikanskt och mycket mer.

Någon av våra professionella fotografer i Sverige och Europa fångar de ögonblick ni önskar under eventet eller bröllopet.

Partytält och möbler med tillhörande porslin går också att sy in i paketet.